Retrats de vi és un cicle de perfils d'enòlegs que s'han format a la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Paisatges, pràctiques vitivinícoles i perfils professionals diversos, però amb una única manera d'entendre el vi: amb passió i amb el convenciment que el vincle amb la terra és tan determinant com l'art i la ciència que es fonen a l'hora de fer vi.

Cicle de perfils d'enòlegs

MI
QU
EL
PA
LA
U

FR
AN
CE
SC
FE
RR
É

TO
NI
SA
NC
HE
Z

RO
SE
R
AM
OR
ÓS

SE
RG
I
CO
LE
T

AN
NA
ES
PE
LT

SE
RG
I
CO
LE
T

MI
QU
EL
PA
LA
U

FR
AN
CE
SC
FE
RR
É

TO
NI
SA
NC
HE
Z

AN
NA
ES
PE
LT

RO
SE
R
AM
OR
ÓS

Últimes notícies

06/12/2017 - 15:46

UNEbook destaca el valor enológico del ciclo "Retrats de Vi"

Si hay una editorial que ha concentrado esfuerzos en divulgar el contenido científico relacionado con la enología, esa es Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, una institución que, por cierto, este 2017 cumple 25 años (¡felicidades!).

LLEGIR MÉS

16/11/2017 - 15:57

"Fet a Tarragona" regala als subscriptors una edició especial de "Retrats de Vi"

El número 26 de la revista Fet a Tarragona regala a tots els seus subscriptors una edició especial de Retrats de Vi, un resum dels primers 6 llibres de la col·lecció i un avançament de la portada dels dos propers. La presentació de la revista va tenir lloc aquest dimecres 15 de novembre a l'espai permanent de l'associació Santa Teca (COAC Tarragona) i durant l'acte es va debatre al voltant del paper central dels elaboradors per assegurar una dieta mediterrània de qualitat, basada en els productes ecològics, de proximitat i de temporada. El periodista Arnau Martínez ha escrit una crònica de la presentació i l'ha titulat "Un homenatge a la gent que ens cuida". 

LLEGIR MÉS

 

 
dockset
dockset
dockset
dockset