06/07/2019 - 19:45

“Per emocionar-te amb un vi no cal que hi entenguis”

Presenta la incorporació de les estratègies de comunicació com a fonamentals per incentivar l'enoturisme. L'enocomunicació és, segons diu, una eina per "seduir, vendre i fidelitzar". Tan important és saber comunicar el que tenim i allò que fem?


La comunicació és fonamental per a l'enoturisme. Molts cellers diuen que els arriba un client però que, quan marxa, és un amic. I això passa perquè expliquen la seva manera de fer vi, de treballar i de cuidar un territori. S'estableix una relació humana i personal. Amb l'enoturisme es creen vincles i és molt important que els cellers empatitzin amb qui tenen a davant, perquè aquella persona recordarà el vi per l'experiència viscuda i, gràcies a aquest record, privilegiarà aquell vi davant d'un altre.

 

Entrevista publicada al diari El Punt Avui

 

el punt avui retrats de vi

 

        

 

 
dockset
dockset
dockset
dockset