17/03/2016 - 20:58

Tres frases, dos enòlegs i una enòloga

L'enòleg Pedro Cabanillas, responsable del Centre Experimental Mas dels Frares, és una de les persones que coneix millor als tres protagonistes de #retratsdevi. El podeu seguir a través d'Instagram on hi comparteix la feina, sovint àrdua i complexa, que fan els estudiants en unes vinyes on experimenten allò après a l'aula. Des del compte d'Instagram ha fet aportacions interessants als perfils dels tres enòlegs, de fet aquest projecte és també molt seu i l'ha defensat des del primer dia. 

De Francesc Ferré diu: "Quien le conoce, no queda indiferente, la ilusión y la vehemencia con que defiende todo lo que hace es sorprendente".

D'Anna Espelt: "Anna posee una gran inteligencia y potencia intelectual"

De Toni Sànchez-Ortiz "Toni siempre ha demostrado muchísimo trabajo y sensibilidad, hay muy pocos enólogos tan preparados y capacitados como él...pero lo mejor de él...es que es una bellísima persona". 

Mas dels Frares va acollir ahir la presentació dels tres primers llibres del cicle de Publicacions URV. Editats en català, castellà i anglès, impresos i en digital a PVP 8 euros i 3,99 respectivament. D'entre les moltes idees que es van compartir a l'acte, en recollim tres al vol:

Anna Espelt

"La formació ha servit de pòsit i la part científica ens permet crear vins més filosòfics"

Francesc Ferré

"Allà a on arriba el vi, arriba un trosset de la nostra història"

Toni Sànchez-Ortiz

"No tota la vinya fa vi... I cal tenir en compte que planta i vi són éssers vius"

 

 

Retrats de Vi
Retrats de Vi
Retrats de Vi

 

        

 

 
dockset
dockset
dockset
dockset