Foto
Perfils

Toni Sànchez Ortiz

El Solà d'Ares

"El màxim que pots donar de tu mateix, ho expliques a través dels vins"

El poema

El cep de l'obaga

Miquel Martí i Pol

"No tornaràs mai més, però en les coses
i en mi mateix hi hauràs deixat l'empremta
de la vida que visc, no solitari
sinó amb el món i tu per companyia (...)

Retrat escrit

"D'allà on fa més de vuit segles es va escriure el primer text literari en català, li ve l'arrelament a la terra. Neix a Organyà, a L'Alt Urgell, en un entorn rural íntim i plàcid que no l'ha abandonat mai en la vida personal i que s'ha reivindicat amb força en el terreny professional un cop finalitzats els estudis d'Enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. És el primer enòleg de la URV que ha completat la formació amb una beca Erasmus a la Université Victor Segalen de Bordeus i ha acumulat en pocs anys una visió molt àmplia i sòlida del món del vi, sense ser hereu de cap empresa del sector.

Dels americans ha après el no risk no fun i probablement aquest nervi l'ha dut a crear la primera cervesa de garnatxa catalana, a recuperar un vinyet d'una hectàrea de carinyena centenària al Molar, a vinificar sauvignon blanc a pocs quilòmetres del mar o a elaborar un monovarietal de merlot a Santes Creus i un de syrah a Salamanca". 

Continuarà...

---

"Cause it's a winding road
I've been walking for a long time
And I still don't know
Where it goes"
Bonnie Somerville

 

Què diuen d’ell

"Ell és ell mateix, un arbre solitari, fa crèixer les seves branques per arribar a tot i a tothom, generós, bon amic i amic dels seus amics. Apassionat de la vida i de tot, i així ho fa notar amb les coses que fa, en com te les explica, en com s'emociona... És com un nen petit que encara guarda aquesta parcel·la d'innocència i això el fa especial, com els seus vins"

Natàlia Sanahuges
Artista

Ens recomana

Enobarberia

Arreglar-se la barba i prendre un vi, un establiment innovador al Born, a Barcelona. 

 

dockset
dockset
dockset
dockset